De nadelen van thuiswerk

Geld verdienen met thuiswerk heeft net zo goed voordelen als nadelen. Je zou ook kunnen zeggen dat de voordelen eigenlijk ook weer de nadelen zijn.

Eigen baas

Een groot voordeel is dat je je eigen baas bent en een nadeel daarvan is meteen dat je je eigen moet motiveren om aan het werk te gaan.

Sommige mensen kunnen dat automatisch en hebben daar geen énkel probleem mee en andere mensen hebben juist iemand nodig die ze aan het werk zetten, anders doen ze vrij weinig – tot helemaal niks.

Dit is natuurlijk wel een belangrijk iets dat je in je achterhoofd moet houden. Dit is natuurlijk een afweging die je moet maken wil je geld verdienen met thuiswerk anders verdien je vrij weinig geld en moet je toch weer naar een baan gaan zoeken.

Zo ken ik iemand die met thuiswerk geld verdient en uiteindelijk weinig tot niks uitvoerde omdat hij zichzelf niet kon motiveren of aanzetten om aan het werk te gaan.

Dit is een belangrijke afweging die je moet maken of je daar wel geschikt voor bent of uiteindelijk loop je daar zelf tegenaan met thuiswerk.


sociaal zijn

Sociale aspect

Een ander nadeel is het sociale aspect van thuiswerk. Je hebt immers geen collega’s om tegen te praten, je bent altijd min of meer alleen.

Het mooie van Contentmods.com is dat je via Skype contacten kan onderhouden met medecollega’s en op die manier is er altijd wel iemand om mee te praten, over het werk of andere zaken, het maakt niet uit.

Het gaat om de menselijke en sociale factor en Contentmods.com geeft die mogelijkheid.

Anderzijds zijn contacten over Skype zeker niet genoeg en moet je natuurlijk op zijn tijd ook het huis uit om in real life met mensen om te gaan. Dit is natuurlijk weer je eigen verantwoordelijkheid.

Dus de nadelen zijn dus de sociale factor en ook dat je jezelf moet kunnen motiveren om te werken. Je kan namelijk heel snel laks worden doordat geen duidelijk structuur hebt, die moet je zelf maken en dat je niemand hebt die achter je vodden aanzit om je aan het werk te zetten.

Behalve deze nadelen zijn er natuurlijk héél veel voordelen.

Denk dat je voor jezelf moet afwegen wat de voordelen en nadelen zijn om erachter te komen of thuiswerk wel iets is voor jou!

Je kan het natuurlijk ook altijd uitproberen om te kijken of het iets is voor jou.

Ga naar chatoperotor.nl om je aan te melden!

“Het mooie van Contentmods.com is dat je altijd via Skype contacten kan onderhouden met mede collega’s”

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *