Thuiswerk ervaringen

Chatoperator is een betrouwbare website waarbij je je kunt aanmelden om een Chatoperator te worden. Al tig mensen hebben zich aangemeld en zijn dus werkend als een Chatoperator. Wat het precies inhoudt komt in dit artikel ter sprake.

Betrouwbaar werken als Chatoperator
Vele mensen hebben het leuk als Chatoperator. Een Chatoperator heeft namelijk als taak om de leden van bepaalde seksdating sites tevreden te houden door middel van erotische berichten en om verdere interesses te tonen in die persoon. Als Chatoperator zijnde word je gekoppeld met een profiel van een van de seks dating sites zodat jij berichten kunt sturen via een profiel van de site. De leden van de site die jou dan aanspreken moet je blij kunnen maken met je berichten en ervoor zorgen dat ze ook even met je blijven praten. Zo heb jij dus meerdere gesprekken met de leden van de seksdating sites.

Hoe word ik Chatoperator?
Als het jou leuk lijkt om een Chatoperator te worden dan kan je gaan naar de betrouwbare site www.Contentmods.com. Hier word je namelijk een chatoperator waarbij je dus lekker thuis vanachter de computer kan gaan werken. Een ideale manier om geld bij te verdienen en dat ook nog eens op de tijden die jij wilt gaan werken. Of het nou in de ochtend, middag of avond is. Jij bepaalt wanneer je wilt werken. Er zullen alleen wel berichten gestuurd moeten worden natuurlijk. Een bepaalde limiet is dan ook noodzakelijk voor zowel Contentmods.com als voor jou aangezien jij namelijk geld wilt verdienen. Als je een Chatoperator zou willen worden neem dan vooral een kijkje op Contentmods.com/solliciteren.

Thuiswerk ervaringen
Om even duidelijkheid te creeëren hebben wij een aantal Chatoperators mogen spreken over hun mening en ervaring om als Chatoperator te werken. Ook deze Chatoperators blijven anoniem en we hebben hun antwoorden even op een rijtje gezet:

‘’Ik vind het erg fijn om een Chatoperator te zijn. Ik heb er veel plezier mee en de meeste leden zijn erg aardig. Het gaat soms wel ver, maar daar moet je doorheen kunnen zien. Zo had ik een keer een man die wel hele rare fantasiën had… Maar goed, zolang je de leden blij kan maken met de berichten die je stuurt dan is het goed. Daarbij verdient het ook nog erg goed en als ik op een dag veel berichten heb gestuurd dan heb ik alsnog veel vrije tijd over om andere dingen te gaan doen. Iedereen die berichten sturen leuk vindt raad ik aan om als Chatoperator te gaan werken.’’

‘’Ik werk nog niet zo lang als Chatoperator, maar ik moet zeggen dat het mij tot nu erg bevalt. Vooral als ik even niet weet hoe ik erop moet reageren dan heb ik altijd nog mijn persoonlijke coach die ik bijna 24/7 kan bereiken om mij te helpen. Verder vind ik berichten sturen erg leuk en kan ik er van genieten. Ik denk dan ook dat ik dit nog zeer zeker volhoud voor een lange tijd.’’

‘’Ondertussen werk ik nu al bijna 2 jaar als Chatoperator en het is mij altijd al bevallen. Ik werk met leuke collega’s en de leden van de seks dating websites zijn meestal erg vriendelijk en begripvol. Soms gaat het niet eens over seks!

Ik heb echter wel een keer gehad dat ik op mijn kop kreeg omdat ik even geen berichten meer had gestuurd, maar dat was ook vrij logisch. Je kan die leden ook niet laten zitten natuurlijk. Nadat ik weer verder was gegaan is alles goed verlopen en ben ik nog steeds een liefhebbende Chatoperator. Mijn leukste baantje tot nu toe in ieder geval. Wie weet hoeveel jaar er nog volgt.’’

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *