De voordelen van thuiswerken

De meeste mensen hebben vooral een baan in een bedrijfspand. Met een kantoortje erbij, een eigen werkplek en vaste uren. Je zou zeggen dat er nauwelijks vrijheid is midden op een doordeweekse dag. Maar bij bestethuiswerk.nl kan je zelf je uren bepalen, lekker thuis werken en zelf bepalen hoeveel je gaat verdienen. Of het nou een bijbaan voor je wordt of echt een vaste baan. JIJ hebt het in de hand!

De voordelen van thuiswerken heb ik eigenlijk al genoemd, maar ik ga hier nog even op door. Want wat houdt het thuiswerken nou precies in? Als je thuis gaat werken voor bestethuiswerk.nl dan ben jij een chatoperator. Een chatoperator houdt gesprekken met de klanten van verschillende sites. Je werkt dus niet voor 1 bepaald bedrijf, maar vooral op meerdere sites. Je hebt veel vrijheid en de uren kan je zelf bepalen. Er moet echter wel getikt worden en dat kan lekker op de bank.

Het tikken
Een chatoperator typt vooral berichten naar mensen die op datingsites zitten. Deze teksten moeten echter wel eroritsche teksten bevatten. Het zijn dan ook geen normale dating sites, maar juist seksdating sites. Gezien er vooral veel mannen op de sites zitten en het de vrouwen niet echt aantrekt moeten er chatoperators in worden geschakeld. Deze typen dan berichten als vrouw zijnde naar de mannen. Het tikken blijft dan ook geheel anoniem en niemand komt erachter dat jij hebt zitten tikken naar de mannen van de site.

Je moet dus creatief zijn en goed kunnen antwoorden op de mannen. Het is de bedoeling dat het gesprek dan ook zo lang mogelijk gaat duren. Zo krijg jij meer geld en zo is die andere ook tevreden met de berichten die je stuurt. Het is echter verboden om mee te gaan met een date en als er iets ergs is dan heb je genoeg leuke collega’s of coaches waarmee je het probleem kan bespreken.

Conclusie
Je bent dus chatoperator op een van de vele seksdating sites. Je verdient veel geld en dat ligt ook volledig aan jou. Als jij veel van tikken houdt, een beetje creatief kan zijn en geen problemen hebt met vunzige teksten en antwoorden dan is dit zeker iets voor jou. Bekijk vooral ook de andere artikelen op deze site voor meer informatie over chatoperator en als het jou wat lijkt. Als het je wat lijkt kan je solliciteren en dan ga je door een bepaalde keuring. Je moet natuurlijk wel goed kunnen tikken en dat allemaal goed is kan je lekker op de bank werken!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *