Thuiswerk: online je geld verdienen

Het antwoord daarop is heel erg simpel. Ja dat kan. Is het makkelijk geld verdienen?Soms zelfs dat. Wie kan er online geld verdienen? Bijna iedereen. Afhankelijk van iemands kwaliteiten en ervaring. Het is dus vooral zaak om iets te vinden wat bij jou past.

Het best betaalde online thuiswerk is ook in deze branche daar waarvoor iemand geleerd heeft. Dat kan van websites bouwen en programma’s ontwikkelen gaan tot het runnen van een online winkeltje vanuit iemands woonkamer. Dat is echter thuiswerk waar je in moet investeren of waarvoor je een bepaalde opleiding gehad moet hebben. Is er dan ook werk dat iedereen kan doen? Zonder vooropleiding en wel met de mogelijkheid om extra geld bij te verdienen. Ook dat is mogelijk. Je moet alleen wel zorgen dat je bij legitieme bedrijven uitkomt waar je kunt rekenen op een uitbetaling.

Chatoperator
Een van de mogelijkheden is om je aan te melden als Chatoperator. Je voert dan gesprekken met mannen en vrouwen. Als je toch al van kletsen houdt, dan kan het een leuke bijverdienste zijn. Je krijgt per bericht betaald en hoe meer berichten je verwerkt, hoe meer je ook per bericht betaald krijgt. Deze berichten zijn vaak erotisch van aard, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn.
Je Nederlands moet wel goed op orde zijn, maar als je verder openstaat voor een diversiteit aan gesprekjes dan kun je hier vaak aan de slag.

Er zijn verschillende bedrijven actief in deze sector, maar ze zijn niet allemaal even betrouwbaar of correct met uitbetalen. Kijk daarom bijvoorbeeld naar bedrijven die per week uitbetalen. Lees ook reviews van andere mensen die werken bij een chatdienst. Ben je in dienst of moet je zelf je belastingen betalen? Zijn er vaste uren of kun je zelf bepalen wanneer je werkt? Hoe lang moeten de berichten zijn die verstuurd moeten worden en hoeveel krijg jij per bericht betaald?

Als jouw Nederlands dan goed is, je kletst makkelijk en je bent een beetje open minded, dan kun je honderden euro’s per maand bijverdienen. Hoe sneller je per uur typt, hoe meer berichtjes je hebt. Hoe meer berichtjes je hebt, hoe meer je per berichtje verdient. Met een laptop of een tablet kun je zelfs vanaf iedere willekeurige locatie werken. Dus als je op vakantie gaat naar het buitenland, maar je wilt toch ook een beetje doorwerken, dan kan dat gewoon.

Verdienen

Bij een goed bedrijf word je ingewerkt en krijg je een coach ter beschikking die een groot deel van de dag aanwezig is om je te helpen als je ergens tegenaan loopt. Met een beetje zelfdiscipline is het eenvoudig om 25 tot 40 berichtjes per uur te typen. Als je dat zes uur per dag doet voor vijf dagen per week, dan heb je al snel 150 tot 240 berichtjes per dag. Keer vijf dagen is 750 tot 1200 berichtjes per week. Dat is tussen de 15 en 17 cent per berichtje. Dat kan dan oplopen tot meer dan 200,- euro per week extra. Als je flink doorwerkt kun je dus tot wel duizend euro per maand extra bijverdienen. Let wel op dat je niet te veel bijverdiend, naast bijvoorbeeld een reguliere baan, want dan moet je belasting afdragen.

Als chatoperator werken is dus een goede manier om geld bij te verdienen. Je zult er niet ontzettend rijk van worden, maar het is genoeg om net die extraatjes als een vakantie of een dagje er op uit te kunnen betalen zonder meteen krom te moeten liggen.

Contentmods.com is een goed platform om je aan te melden. Ze werken met een snel stijgende staffel, je kunt 24/7 werken, wanneer jou dat uitkomt. Dus geen vaste inlogtijden. Er is een wekelijkse uitbetaling met een minimaal bedrag van 50,- euro en de begeleiding is erg prettig. Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen en kunt na een korte inwerkperiode meteen aan de slag.

Als je dus online geld wilt bijverdienen is dit een betrouwbare en fijne manier om te kijken of het online werken ook iets voor jou is.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *