Eigen baas zijn met betrouwbaar thuiswerk

Natuurlijk is het fijn om rust en regelmaat te hebben. De zekerheid te hebben van een vast inkomen, en weten dat je voor een aantal jaar goed op je plek zit bij je werk. Maar hoeveel zekerheid heb je nog vandaag de dag? Je hoort het steeds vaker, grote reorganisaties binnen bedrijven, banen die verdwijnen, en massa ontslagen. De tijd dat je zekerheid had dat je 40 jaar voor dezelfde werkgever zou kunnen werken is helaas voorbij.

En nou dan?
Vandaag de dag worden de meeste mensen aangenomen op flex basis, met periodieke contracten of op van freelance basis. Deze verandering in de arbeidsmarkt brengt natuurlijk ook een hoop consequenties en onzekerheid met zich mee. Want wat moet je nu dalijk doen wanneer jou contract afloopt? Krijg je die verlenging? Moet ik op zoek naar een nieuwe baan? Dit zijn allemaal vragen die we vandaag de dag steeds vaker te horen krijgen, daar op hebben wij een oplossing: Wordt eigen baas! In dit artikel hebben we de traditioneel werk en thuiswerk tegen elkaar opgewogen, zo kun je kijken of het je aanspreekt.

Eigen baas? Wat houdt dat in dan?
Eigen baas kun je op verschillende manieren worden. Je zou bijvoorbeeld een eenmanszaak kunnen oprichten en een eigen bedrijf of webshop kunnen beginnen. Wat je hiervoor moet doen is jezelf inschrijven bij de kamer van koophandel en een belasting nummer aanvragen. Dit is een procedure waar enkele weken overheen gaat.

Maar het kan sneller!

Heb je er ooit al aan gedacht om chat operator te worden? Zo kun je lekker vanuit huis een centje bijverdienen. Het is een makkelijke en eenvoudige manier om online wat extra geld te verdienen, gewoon vanuit je eigen huis. Het is een veilige manier om meer inkomsten te genereren. Het is heel erg makkelijk. Je meld je aan en binnen enkele minuten kun je aan de slag. Als chatoperator verdien je 18 cent per gestuurd bericht, dus wanneer je pro-actief aan het reageren bent kunnen je inkomsten al snel hoog oplopen.

Voor wie?
Iedereen kan chatoperator worden, het is heel erg makkelijk. Je meld jezelf heel eenvoudig aan via de website. Vervolgens vul je een test in waarbij er gekeken wordt of je Nederlandse taal en geschrift voldoende is. Als chatoperator stuur je anoniem berichtjes naar verschillende mensen die online actief zijn op sexdating en gewone dating websites. Het enige wat je nodig hebt om een succesvolle chatoperator te worden is een beetje creativiteit, zodat je de gesprekken zo lang mogelijk door kan laten gaan, dit is natuurlijk ook een stuk gunstiger voor je eigen portemonnee. Daarnaast moet je Nederlands tot een bepaalde hoogte goed zijn, en je niet bang zijn om met vreemden te chatten.

Anoniem en betrouwbaar
Als chatoperator werk je volledig anoniem, je logt jezelf in en kunt vrijwel meteen beginnen met chatten met verschillende gebruikers accounts. Je ware identiteit zal altijd afgeschermd blijven zodat je zeker bent dat je in het dagelijks leven geen directe link zult hebben met de online profielen.

Daarnaast krijg je persoonlijke coaches toegewezen die elk moment van de dag garant zullen staan voor je. Deze coaches begeleiden je en wanneer je ergens tegen aan loopt kun je altijd bij ze terecht. Het thuiswerk als chatoperator is daarom volledig anoniem en betrouwbaar. Je bent volledig eigen baas, maar hebt daarnaast wel de mogelijkheid om je eigen uren en dus inkomsten te bepalen, hierdoor kun je heel erg gemakkelijk bijverdienen.

Uitbetalingen
Wekelijks worden er uitbetalingen gedaan, zo weet je zeker dat je elke week een mooie cent kan ontvangen evenredig aan de verrichte werkzaamheden. Je verdiend 18 cent per verstuurd bericht. Momenteel werken er al heel veel thuiswerkers als chatoperator, de meesten verdienen meer dan wanneer ze voor een baas zouden werken.

Wanneer je na 20.00 uur ‘s avonds werkt of in de weekenden, dan krijg je 1 cent per bericht extra. De meeste mensen zijn in de weekenden en avonden vrij, hierdoor ontstaat er meer traffic op de websites. Dit is natuurlijk erg gunstig voor mensen die als chatoperator werken, zo kun je namelijk heel erg makkelijk veel geld verdienen.

Kortom:
Als chatoperator ben je eigen baas, werk je heel erg gemakkelijk vanuit thuis en werk je op een groot en betrouwbaar mediaplatform met de juiste ondersteuning van je coaches. Dus lijkt het werk als chatoperator interessant en ben je toe aan een betrouwbare flexibele inkomstenbron, meld je dan nu aan!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *