Kun je makkelijk geld verdienen met thuiswerken bij Contentmods.com

Voor veel mensen is het een uitkomst: geld verdienen met thuiswerk. Het is echter best wel moeilijk om, redelijk betaald, thuiswerk te vinden. Ik ben er al jaren mee bezig en ik weet er dus alles van. Uiteindelijk ben ik blijven hangen bij contentmods.com. Ik heb links en rechts ook nog wel andere freelance opdrachten, maar het fijne van contentmods.com is dat ik eigenlijk zelf bepaal hoeveel ik verdien en dat ik verzekerd ben van werk.

Daarnaast vind ik het ook leuk om te chatten en de verschillende gesprekken te voeren, die overigens niet altijd erotisch zijn, maar wel ook behoorlijk expliciet kunnen zijn. Ik werk nu al meer dan een jaar voor het bedrijf en aangezien het nogal verandert hoeveel ik kan werken, heb ik er ook wel een goed beeld van hoeveel je nu eigenlijk kunt verdienen.

Hoe het werkt

Bij contentmods.com bestaat het werk uit het beantwoorden van mailtjes. Om te beginnen is het dus voor jou belangrijk dat je een beetje snel kunt typen. Hoe sneller jij foutloos typt. Hoe meer geld je dus kunt verdienen. Het is wel ook zo dat je steeds sneller wordt. Niet alleen met typen, maar ook met de bijkomende werkzaamheden. Dan moet je Nederlands nog goed zijn. Iedereen maakt wel eens fouten en het systeem waarmee we werken heeft een spellingscorrectie functie, maar daarmee haal je de ‘dt’ en andere fouten er nog niet uit.

Je meldt je aan en beantwoord enkele voorbeeldmailtjes. Hierop wordt je ‘aangenomen’ (het betreft freelance werk), afgewezen of op een reservelijst gezet. Daar krijg je dan ook netjes bericht van. Als je kunt beginnen met werken krijg je een fijne training via skype, zonder beeld overigens. Er wordt aan je uitgelegd wat er van je verwacht wordt, hoe het systeem werkt en je schrijft enkele mailtjes als voorbeeld die dan gecontroleerd worden voor je ze verstuurt.

Je krijgt ook nog allerlei informatie toegestuurd per mail. Een gedeelte moet je invullen en/of ondertekenen en terugsturen, inclusief een kopie van je paspoort. Dit kan allemaal gewoon per mail. En dan kun je eigenlijk al heel snel beginnen.

Wat moet je doen om geld te verdienen

Je hebt enkele plichten. Die vind ik zelf fijn voor momenten dat ik iets minder zelfdiscipline heb. Iets dat voor thuiswerk wel echt belangrijk is.

– Minimaal 250 mailtjes per week
– Minimaal 50,- euro om uitbetaald te krijgen.

Verder kun je vrij inloggen wanneer het jou uitkomt. Na 20.00 ‘s avonds krijg je 0,01 eurocent per mailtje extra en in het weekend komt daar nog eens een cent bij. Dat lijkt weinig, maar telt uiteindelijk wel echt op.

contentmods.com werkt met een staffel. Hoe meer mailtjes je verwerkt, hoe meer je per berichtje betaald krijgt. Ook voor de berichtjes die je al gedaan hebt. Dat werkt behoorlijk motiverend om bepaalde aantallen te halen. Ik zal verderop uitleggen op welke manier ik de meeste aantallen haal. Je kunt tussen de 0,10 en 0,18 eurocent per mailtje verdienen. Het ligt er eigenlijk dus aan hoe snel jij typt en hoeveel tijd je er in kunt steken.

Mijn manier van geld verdienen

Eigenlijk wordt het pas echt interessant vanaf 900 mailtjes per week. Op dat moment zie je de euro’s erbij vliegen zogezegd. Afhankelijk van de lengte van de mailtjes type ik tussen de 25 en de 60 mailtjes per uur. Gemiddeld dus 45 per uur. Ik wil voor het weekend die 900 mailtjes hebben. In het weekend, na 20.00, verdien ik namelijk het meeste. Dan moet ik dus zien dat ik in de week ongeveer 20 uur typ (900:45 = 20).

Vaak doe ik het typen terwijl ik met andere dingen bezig ben, waar ik tussendoor op iets moet wachten. Ieder mailtje is er eentje. Daarnaast werk ik vaak in de ochtend een paar uur. Dan ben ik lekker fris en geconcentreerd en werk ik dus ook sneller. In de avond probeer ik ook altijd te werken. Die extra cent telt aan het einde van de week toch behoorlijk op, dus ik wil een deel van de mailtjes in de avond doen.

Alles wat ik daarna in het weekend doe is voor mijn gevoel extra, maar omdat je meer per berichtje betaald krijgt, en dit ook nog eens blijft oplopen, heb ik vaak toch zin om nog even te gaan tikken. Het is heel moeilijk om precies te berekenen wat je dan verdient. Omdat je extra krijgt na een bepaalde tijd en het steeds optelt. Op maandag wordt altijd uitbetaald en het was tot nu toe iedere keer meer dan ik zelf berekend had. In je scherm zie je ook de hele tijd wat je verdient en hoeveel je gedaan hebt en je kunt statistieken en grafieken bekijken.

Hoeveel verdien ik dan

Ondertussen zal wel duidelijk zijn dat het moeilijk is om precies te zeggen hoeveel je verdient, omdat het afhankelijk is van verschillende factoren. Daarom heb ik mijn best werkende strategie uitgelegd. Dat wil niet zeggen dat ik dat altijd haal natuurlijk. Het is ook zo dat ik soms veel meer gedaan krijg en dus ook nog meer verdiende. Weken dat ik heel weinig gedaan krijg verdien ik dus minimaal 50,- euro. Ik wil wel uitbetaald krijgen, dus het is zelden dat ik het niet haal. Als dat het geval is, wordt het bedrag dat je verdiend hebt gewoon overgezet naar de week erna.

In mijn topweken verdiende ik tot wel 240,- euro. Dat is een hoop geld extra. Maar ik moet er eerlijkheidshalve wel ook bij vertellen dat ik dan heel wat uurtjes achter de computer zat of veel korte mailtjes te verwerken had. Bijna 1000,- per maand extra is wel heel erg lekker meegenomen. Veel mensen denken dat thuiswerk makkelijk geld verdienen is. Ergens is dat ook wel zo, maar het moet evengoed niet onderschat worden.

Met thuiswerk geld verdienen is makkelijk

Deze stelling is natuurlijk niet helemaal waar. Je wordt niet slapend rijk en je zult er tijd en energie in moeten steken, maar als je eenmaal een routine hebt, de gesprekken een beetje kent en de zelfdiscipline kunt opbrengen om ook daadwerkelijk aan het werk te gaan, dan kun je er wel een heel aardig zakcentje mee bijverdienen.

Het is om meerdere redenen wel echt heel makkelijk. Ik kan werken wanneer het mij uitkomt. Als ik ‘s nachts niet kan slapen, dan type ik lekker wat mailtjes weg. Er is ook een collega die als nachtportier werkt en op deze manier dubbele inkomsten genereert terwijl hij met zijn reguliere baan bezig is. Je kunt dus ook werken waar het jou uitkomt. Wat nog fijner is, is dat ik kan bepalen wanneer ik niet werk. Als iemand bijvoorbeeld op dinsdagmiddag wilt afspreken om te gaan lunchen, dan kan ik dat inplannen. Ik heb geen baas bij wie ik verantwoording af moet leggen over wanneer en hoeveel ik werk. Althans in een hele beperkte mate. Ik moet wel het minimaal aantal uren halen en als ik meer dan drie dagen niet inlog dan zien ze graag dat je dat even meldt. Dit geldt ook voor als je de vereiste 250 mails per week niet haalt. Als je dat aangeeft, en het niet wekelijks voorkomt, is het geen probleem.

Ik heb bij meerdere bedrijven dit werk gedaan en er zijn meerdere redenen waarom ik bij contentmods.com ben blijven hangen.

– Altijd verzekerd van werk. Ik heb misschien een keer meegemaakt dat er een storing was waardoor ik niet kon werken, maar verder is het platform erg betrouwbaar en altijd gevuld. Veel freelance thuiswerk is tijdelijk of op projectbasis en je bent continu op zoek naar nieuwe opdrachten. Dit kost veel tijd en energie. Dat hoeft niet als je voor contentmods.com werkt, omdat er altijd werk is. Het is dus een goede en betrouwbare basis voor (extra) inkomsten.
– Wekelijkse uitbetaling. Iedere maandag wordt er uitbetaald. Zo weet je iedere week waar je aan toe bent.
– Vrije inlog. Ik heb ook bij een bedrijf gewerkt waar ik vaste uren moest werken. Het voordeel van thuiswerk is juist dat je kunt werken wanneer dat jij wilt. Dan wil ik niet alsnog aan tijden gebonden zijn.
– Goede verdiensten mogelijk. Als jij er tijd en energie insteekt, dan betaalt zich dat ook uit.

Deze manier van online geld verdienen met thuiswerk bij contentmods.com raad ik dan ook echt aan. Ik kan er bijna een maandinkomen extra mee verdienen, vaak zijn de gesprekken ook gewoon leuk of grappig in plaats van alleen maar erotisch, en ook daar kan ik mijn lol uit halen. Maar als belangrijkste is het betrouwbaar en ben ik verzekerd van werk, maar heb ik wel de vrijheid om te werken wanneer en waar ik wil. Probeer het gewoon.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *