Waarom is thuiswerk zo populair?

Thuiswerk is populairder dan ooit!

Dit heeft veel te maken met de tijd waarin we leven. Technologie maakt het in eerste instantie mogelijk maar ook uiterst gemakkelijk om vanachter je eigen computer geld te verdienen.

Mensen zien steeds meer mogelijkheden en worden creatiever met manieren om geld te verdienen.

In dit artikel ik ga vooral beschrijven waarom thuiswerk zo populair is en waarom mensen zich daar steeds meer tot aangetrokken voelen.

Levensstijl

Thuiswerk heeft heel veel te maken met de levensstijl die mensen aanspreken.

Steeds meer en meer mensen zien op tegen de 40-urige werkweek van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5. Op maandag alweer uitkijken naar de vrijdagavond zodat je weer een beetje tijd hebt voor jezelf.

Mensen willen meer en meer hun eigen uren inplannen en bijvoorbeeld een keer de hele nacht doorwerken als ze zich daar goed bij voelen of een keer een dag vrij nemen om iets met de kinderen te gaan doen of een dag besteden aan je hobby.

Het gaat er dus allemaal om dat je je eigen tijd in kan plannen en dat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, behalve aan jezelf natuurlijk!

Let er wel op dat je genoeg uren werkt en niet teveel lanterfantert wat uitermate verslavend werkt!

Wil je vanuit je eigen huis geld gaan verdienen dan is het heel belangrijk dat je uitstekend kunt plannen.

Als je niks plant dan kom je uiteindelijk jezelf tegen en dan kom je erachter dat je niet genoeg geld hebt om de rekeningen te betalen of dat je zoveel werk opzij hebt geschoven dat je opeens een gigantische bult werk moet inhalen.

Plannen is misschien wel het belangrijkste van thuiswerk!

Baas

Heel veel mensen die ik ken hebben problemen met hun baas of hebben daar in het verleden problemen mee gehad.

Een baas die niet naar zijn medewerkers luistert of een leidinggevende die zichzelf heel wat beter voelt dan jou. Een baas die er met jouw ideeën vandoor gaat en met de eer strijkt. Een baas waarvan je seksistische opmerkingen moet slikken omdat je elke maand genoeg geld moet verdienen om jezelf en wellicht je kinderen te onderhouden.

De lijst met horrorverhalen van slechte bazen gaat oneindig lang door. Ik kan genoeg voorbeelden opnoemen van negatieve ervaringen van mensen die problemen hebben ondervonden met hun leidinggevenden.

Het grootste probleem hiervan is natuurlijk dat het spanningen veroorzaakt op de werkvloer en daarnaast nog erger als je klaar bent met werken en toe bent aan ontspanning dat je alweer zit te denken aan de volgende confrontatie met je baas. Dit veroorzaakt natuurlijk allemaal weer doodsoorzaak nummer 1: stress.

Conclusie:

Thuiswerk is populairder dan ooit en die populariteit zal alleen maar toenemen. Er zijn natuurlijk nog 101 andere redenen te bedenken om te kiezen voor thuiswerk.

De levensstijl en onafhankelijk zijn de belangrijkste beweegredenen.

Wil jij geld verdienen met thuiswerk!

Begin vandaag nog!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *