Word Chatoperator!

Contentmods.com is constant opzoek naar nieuwe werknemers. Als Chatoperator stuur je berichten naar mensen die op seksdating sites of normale datingsites zitten.

Wat moet je doen?
Aangezien het niet mogelijk is om iedereen te voorzien van een echt persoon op een (seks)datingsite hebben we Chatoperators nodig. Deze zullen de chats gaande houden op de sites. Zodat er meer bezoekers naar de datingsites komen en ook blijven betalen. Wat je moet doen is dus simpel. Je houdt gesprekken gaande en maakt mensen blij met de dingen die je zegt. Let er wel op dat grotendeels van deze gesprekken erotische teksten moeten bevatten. Als je daar niet tegen kunt dan is dit helaas niks voor jou. Het komt echter wel goed uit als je creatief bent! En vooral op het gebied van seks en vunzige teksten. Het zijn daarbij ook vooral mannen die op de site zitten dus daar zou je dan ook vrede mee moeten hebben.

Geld verdienen
Contentmods.com is een betrouwbare website waarbij je veel geld kan verdienen en waarbij je zelf kan bepalen hoeveel geld je kan verdienen. Je hebt geen vast schema, dus je kunt chatten wanneer je maar wilt.

Als Chatoperator zijnde krijgt men betaald per bericht. Dit is afhankelijk van het dagdeel en het weekend. In de avond (na 8 uur) en in het weekend krijg je bijvoorbeeld 1 cent meer per bericht. En je krijgt al 18 cent per bericht! Dit kan dus in 1 gesprek al erg gauw oplopen tot een groot bedrag! Als je naar Chatoperator gaat dan kan je onderin zien hoeveel je kan verdienen als je ongeveer kan schatten hoeveel berichten je per dag of in een week wil gaan sturen. Zo heb je al een goed idee wat je ongeveer kan verdienen.

Daarbij krijg je iedere week uitbetaald en kan je verder lekker door blijven tikken. Iedere week een inkomen is erg fijn. Vooral als je even krap bij kas zit.

Solliciteren
Op de home pagina van Contentmods.com kan je solliciteren om een Chatoperator te worden. Daar moet je je gegevens invullen en een aantal scenario’s beantwoorden. Zo kan er gezien worden of jij geschikt bent voor deze baan. Denk er niet te makkelijk over, want het kan soms knap lastig zijn. Neem een kijkje op de site en probeer het even!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *